1. Helpcentrum voor klanten
  2. Travel Credits & TourRadar besparingen

Hoe pas ik mijn reistegoed toe op een nieuwe boeking?

1. Log in op de website van TourRadar met het e-mailadres van het account waaraan je reistegoed is gekoppeld.
  2. Klik om je datums te bevestigen op de pagina met avonturendetails om de pagina Nu boeken te openen.
  3. Vul alle vereiste gegevens in.
  4. Voordat je het gedeelte Betalingsschema opent, zie je het gedeelte TourRadar besparingen. Je reistegoed zou automatisch moeten worden toegepast als je correct bent ingelogd. Zo niet, klik dan op ‘Promotiecode / reistegoed verzilveren’.
  5. Selecteer je reistegoed.
  6. Als je deze optie niet ziet, heb je waarschijnlijk niet correct ingelogd of niet met het e-mailadres voor het account waar je reistegoed onder staat