Hoe maak ik een boeking op TourRadar?

Wanneer je klaar bent om je avontuur te boeken, kun je gemakkelijk je boekingsaanvraag online plaatsen vanaf de pagina met de details van het avontuur! Klik gewoon op de knop 'Beschikbaarheid controleren' om de beschikbare vertrekdata en prijzen te bekijken, klik dan op de knop 'Data bevestigen' om door te gaan naar de Boek nu pagina.

Eenmaal op de Boek Nu pagina, kun je het aantal reizigers verhogen, de reizigersgegevens invullen, het type accommodatie van je voorkeur selecteren, eventuele extra avonturenopties of add-ons selecteren die de operator aanbiedt, een betalingsschema kiezen, en je betalingsgegevens toevoegen. Lees vervolgens de algemene voorwaarden door om te zien of er eventuele annuleringskosten zijn en of een verzekering verplicht is voor je avontuur en vink aan dat je hiermee akkoord gaat.

Let op dat je geen avontuur kunt boeken zonder akkoord te gaan met de algemene voorwaarden, dus als je boeking niet doorgaat, kan dit de reden zijn.

Zodra de benodigde informatie is ingevuld, klik dan op de blauwe knop 'Plek boeken' onderaan de pagina om je boekingsaanvraag te bevestigen.

Je creditcard of PayPal-rekening wordt vooraf geautoriseerd voor het te betalen bedrag en pas als je boeking is bevestigd door de exploitant van het avontuur zullen we het bedrag van je rekening afschrijven. Op alle 'Ontvang directe bevestiging' avonturen, zou je boeking onmiddellijk bevestigd moeten worden en de betaling zal direct worden verwerkt.

Als je momenteel een wachtperiode van 48 uur hebt voor het avontuur, kun je het avontuur gewoon boeken via de Boek nu knop op je huidige wachtpagina.

Je kunt ook ons kantoor bellen om een boeking te plaatsen via de telefoon of als je hulp nodig hebt.

Nadat je je boeking hebt geplaatst, ontvang je een boekingsbevestiging per e-mail met je TourRadar-referentie-ID-nummer en toegang tot je boekingsgesprekpagina, waar je een bericht kunt sturen naar de exploitant van het avontuur of naar onze reisexperts van de klantenservice. Je ontvangt ook een tijdelijk wachtwoord om in te loggen op de website als je nog geen TourRadar account hebt.