Welke datums zijn beschikbaar om te boeken?

Elke avonturenpagina heeft een sectie Beschikbaarheid om je precies te laten zien op welke datums de operator van plan is om het avontuur uit te voeren! Scrol naar beneden op de avonturenpagina om de sectie Beschikbaarheid te vinden of klik op de knop 'Beschikbaarheid controleren' rechtsonder op de pagina:

Screen Shot 2022-07-14 at 11.04.00 AM

Dit toont je dan alle beschikbare datums en prijzen voor elke datum:

Screen Shot 2022-07-14 at 11.04.31 AM

Als de datum die je zoekt niet wordt weergegeven, voert de operator het avontuur niet uit op die datum of heeft hij die datums waarschijnlijk nog niet ingesteld in het geval van toekomstige datums. Je kunt altijd klikken de knop Een vraag stellen op de reispagina om bij de operator te controleren wanneer ze verwachten hun toekomstige datums vrij te geven.