1. Helpcentrum voor klanten
  2. Reisverzekering
  3. Cover Genius XCover verzekering na het boeken

Waar vind ik mijn polisgegevens?

XCover zal je alle polisdocumenten hebben gemaild toen je boeking werd bevestigd. Vergeet niet om ook je spam/ongewenste e-mail te checken. Als je jouw polisdocumenten nergens kunt vinden, kun je inloggen op het verzekeringsportaal van XCover op http://www.xcover.com/account om je verzekeringsboeking in te zien en al je documenten te bekijken.

Screen Shot 2021-12-19 at 1.27.47 pm

Het e-mailadres is het adres dat werd gebruikt om de voorwaarden van de polis te bevestigen op de Boekingsgesprekspagina. Zodra je op doorgaan klikt, wordt je gevraagd een wachtwoord in te voeren. Je moet dan een wachtwoord instellen. Daarvoor klik je op 'Wachtwoord vergeten?'. Vervolgens kun je hetzelfde e-mailadres of telefoonnummer invoeren om een nieuw wachtwoord te ontvangen. Je ontvangt een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Volg de instructies in de link. Tot slot kun je teruggaan naar XCover.com en je aanmelden met je e-mail en nieuwe wachtwoord en dan zou je toegang moeten hebben tot je account!