Kan ik het avontuur reserveren zonder te betalen?

Afhankelijk van het avontuur, de operator en de vertrekdatum kun je vragen om ‘Plek 48 uur vasthouden’ zonder voor de meeste avonturen te hoeven betalen door deze optie te selecteren in het gedeelte Beschikbaarheid van de pagina met avonturendetails:

Screen Shot 2022-07-14 at 1.52.52 PM

Vul gewoon je gegevens in en klik op ‘Plek vasthouden’. Je ontvangt een bevestigingsmail dat je reservering is geplaatst en ontvangt vervolgens om de 12 uur herinneringen waarmee je de betaling kunt doen om je boeking te bevestigen!

Als je niet binnen de 48-uursperiode betaalt, wordt je reservering automatisch geannuleerd.

Als de knop ‘Plek 48 uur vasthouden’ niet wordt weergegeven op je avontuur of vertrekdatum, betekent dit dat de operator deze niet voor je kan vasthouden.