Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe stel ik het opnieuw in?

Het is geen probleem als je je wachtwoord bent vergeten of nog niet hebt ingesteld! Je kunt dit eenvoudig resetten vanaf de inlogpagina:

1. Klik op het inlogpictogram in de rechterbovenhoek van een TourRadar-webpagina en klik om in te loggen of ga rechtstreeks naar https://www.tourradar.com/nl/reset-password.

2. Selecteer ‘Wachtwoord vergeten?’
  3. Voer je e-mailadres in om een nieuw wachtwoord naar je te laten e-mailen.
  4. Open de e-mail die je van TourRadar hebt ontvangen. Als dit niet in je inbox zit, controleer dan je spam-map!
  5. Klik op de link in je e-mail en stel je wachtwoord in.
  6. Na het indienen van je nieuwe wachtwoord wordt je doorgestuurd naar de TourRadar-website en automatisch ingelogd op je TourRadar-a