Hoe voeg ik een verzekering toe aan mijn reeds bevestigde boeking?

Als je je in een regio bevindt die door onze verzekeringspartner XCover kan worden gedekt, kun je tot 1 dag voor het vertrek van je reis een offerte en een aanvullende verzekering aanvragen via je boekingsgesprekspagina! Je hoeft alleen maar te klikken op "Reisverzekering afsluiten" in de keuzemogelijkheden aan de rechterzijde:

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-05-22, 09.01.10

Er wordt dan een offerte voor jou gegenereerd, en je kunt op de knop “Verzekeringsvoorwaarden” klikken om de volledige polis te bekijken. Let op: de prijsopgave is voor jouw volledige boeking, niet per persoon.

Als je tevreden bent met de offerte en de polisdekking, hoef je alleen maar op "Verzekering kopen" te klikken om deze aan je boeking toe te voegen!

Houd er rekening mee dat eventuele verzekeringen volledig moeten worden betaald op het moment van boeking.

Als je uit een regio komt die nog niet door XCover wordt gedekt, raden we je aan zelf op zoek te gaan naar een geschikte reisverzekering. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om een goede verzekering te vinden die aansluit bij jouw reizen.