Hoe vind ik mijn boekingsgesprekpagina?

Je hebt gemakkelijk toegang tot je boekingsgesprekpagina om je avonturengegevens te bekijken, extra diensten aan te vragen en berichten te sturen naar de operator vanuit je TourRadar-account:

1. Log in op je TourRadar-account via https://www.tourradar.com/nl/login
  2. Klik op het pictogram om je accountmenu te openen en klik op 'Rondreizen':
  3. Klik in het avontuur om je boekingsgesprekpagina te openen.