Hoe log ik in op de Partner Portal?

Reisagenten die zich al hebben aangemeld en een account hebben aangemaakt, kunnen HIER inloggen. Er zijn slechts twee plaatsen waar je als reisagent kunt inloggen op je account:

1. De link naar het Partner Portal is te vinden in de voettekst van de TourRadar website onder

'Reisagenten' > ‘Inloggen als agent'.

2.   Direct op de Boek nu pagina:

Als je problemen ondervindt bij het inloggen op je account, gebruik dan de "Wachtwoord vergeten?" optie voordat je contact opneemt met TourRadar voor hulp.

De twee hierboven genoemde manieren om in te loggen op het Partner Portal zijn de ENIGE twee manieren om in te loggen via TourRadar. Volg de bovenstaande instructies om in te loggen.