Hoe log ik in of meld ik me aan voor een account?

Je kunt eenvoudig inloggen of je registreren voor een account door te klikken op het inlogpictogram in de rechterbovenhoek van een TourRadar-webpagina. Je kunt ook rechtstreeks naar https://www.tourradar.com/nl/loginof https://www.tourradar.com/nl/registration gaan.

Je kunt vervolgens kiezen om in te loggen of je aan te melden en kunt ervoor kiezen om je Google-, Facebook- of Apple-account te gebruiken om dit te doen als je daar de voorkeur aan geeft!

Als je een boeking plaatst of een vraag stelt vanaf een pagina met avonturendetails, wordt je ook gevraagd om in te loggen of je te registreren voor een account als je er nog geen hebt.