Hoe kan ik mijn wachtwoord veranderen?

Je kunt je wachtwoord wijzigen en informatie beveiligen door je aan te melden bij je account en naar de pagina Accountinstellingen te gaan.

Scrol vervolgens omlaag naar het gedeelte Inloggen & beveiliging waar je een nieuw wachtwoord kunt invoeren.

Nog niet eerder ingelogd op je account? Als je voor de eerste keer toegang wilt tot je persoonlijke TourRadar-account en je nog geen wachtwoord hebt ingesteld, volg je de onderstaande stappen:

1. Klik op het inlogpictogram in de rechterbovenhoek van een TourRadar-webpagina en klik om in te loggen of ga rechtstreeks naar https://www.tourradar.com/nl/reset-password.
  2. Selecteer ‘Wachtwoord vergeten?’
  3. Voer je e-mailadres in om een nieuw wachtwoord naar je te laten e-mailen.
  4. Open de e-mail die je van TourRadar hebt ontvangen. Als dit niet in je inbox zit, controleer dan je spam-map!
  5. Klik op de link in je e-mail en stel je wachtwoord in.
  6. Na het indienen van je nieuwe wachtwoord wordt je doorgestuurd naar de TourRadar-website en automatisch ingelogd op je TourRadar-account.