Hoe kan ik mijn creditcardgegevens bijwerken?

Als je je creditcardgegevens wilt bijwerken, log je in op je boekingsgesprekpagina en selecteer je vervolgens de optie 'Een betaling uitvoeren' aan de linkerkant van de pagina. Als je deze optie selecteert, krijg je verschillende betaalbedragen die je kunt betalen en heb je ook de mogelijkheid om nieuwe kaartgegevens toe te voegen. Voer de nieuwe kaartgegevens in en klik op 'Opslaan'. Je kunt dan een betaling doen als je de nieuwe kaart wilt laten gebruiken voor eventuele toekomstige betalingen.