Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

1. Log in op je TourRadar account en selecteer ‘Rondreizen’

2. Klik op ‘Boeking beheren’.

3. Klik op ‘Boeking wijzigen’.

4. Je kunt je reisdata wijzigen, verzoeken dat je geld als tegoed in je bestand blijft staan voor een toekomstige reis, of je kunt verzoeken om annulering.
  5. Als Je voor annuleren kiest, wordt je gevraagd de annuleringsvoorwaarden van de operator goed te keuren en te bevestigen voordat een annulering kan worden verwerkt.
  6. Zodra je een annuleringsverzoek indient, ontvang je een bericht waarin de annuleringskosten voor jou worden bevestigd.
  7. Zodra we je bevestiging hebben om door te gaan, wordt de annulering verwerkt en komt het geld dat moet worden terugbetaald snel bij je terug!

Je kunt ons ook een bericht sturen vanaf je boekingsgesprekpagina met vragen over annulering en we zullen je zo snel mogelijk laten weten wat de annuleringskosten zijn!