Hoe kan ik een brochure downloaden?

Om een gedetailleerde reisbrochure te downloaden, klik je op ‘Brochure downloaden’. Je ziet deze knop op een paar verschillende plaatsen rond de pagina met avonturen details om dit zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken!

Vervolgens word je gevraagd je e-mailadres in te vullen. Zodra je dit hebt gedaan, klik je op het blauwe vakje 'Brochure downloaden’. Je ontvangt je brochure binnen enkele minuten per e-mail!

Screen Shot 2022-07-14 at 10.47.51 AM