De zoekbalk gebruiken

Het zoeken naar avonturen op TourRadar is eenvoudig! Gebruik de zoekbalk op de startpagina om een regio, land, stad of avonturenoperator in te typen, selecteer de maand die je wilt reizen, als je er een in gedachten hebt, of laat dit leeg als je het nog niet weet. Vervolgens kies je je avontuur, of het nu gaat om groepsavonturen, privé avonturen, avonturen zonder gids of al het bovenstaande!

Als je al een specifiek avontuur in gedachten hebt, kun je gewoon de naam van het avontuur in de zoekbalk typen om dat avontuur naar voren te brengen!

Je kunt ook zoeken op basis van avonturentype: groep, privé, zonder gids of ALLE avonturen!

Zodra je de zoekbalk hebt ingevuld, klik je op de blauwe knop Zoeken. Je kunt dan de filters op de pagina met zoekresultaten gebruiken om de resultaten te verfijnen en het avontuur te vinden dat precies bij jou past!