Zijn excursies aan wal inbegrepen in de prijs van de cruise?

Of landexcursies al dan niet inbegrepen zijn, hangt af van de operator van de cruise die je bekijkt. De beste plaats om dit te controleren is de sectie 'Wat is inbegrepen' op de reispagina onder het tabblad 'Extra diensten'.

Als de excursies niet inbegrepen zijn, kun je er soms voor kiezen om ze toe te voegen op de pagina 'Boek nu', als de touroperator dat toestaat.

Als je de informatie op de pagina met cruisedetails niet kunt vinden, klik je op de knop 'Gratis Offerte' / 'Stel een vraag' of bel je ons. Een van onze behulpzame cruisespecialisten zal je dan meer informatie kunnen geven.