Waar kan ik zien hoeveel commissie ik kan verdienen op een avontuur?

Volg deze stappen om te zien hoeveel commissie je kunt verdienen op een avontuur:

1. Selecteer het avontuur dat je wilt boeken voor je klanten.
  2. Klik op 'Bevestig datums', waar je wordt doorgestuurd naar de Boek nu-pagina.
  3. Zorg ervoor dat je bent ingelogd als reisagent
    (*als je dat niet bent, klik dan op 'Boek als reisagent' op dezelfde pagina).
  4. Zodra je bent ingelogd, zie je de mogelijke commissie onder het gedeelte Prijsopbouw.