Waar kan ik opties voor accommodatie en prijzen voor upgrades bekijken?

Klik op de knop 'Bevestig data' op de vertrekdatum die je wilt boeken om door te gaan naar de Boek nu pagina. Scroll naar beneden naar de 'Accommodatie selecteren' sectie om alle beschikbare kamertypes met prijzen te bekijken.

Houd in gedachten dat het klikken op de 'Bevestig Data' knop geen boeking voor je aanmaakt, zodat ke deze functie gemakkelijk kunt gebruiken om prijzen en avonturenopties te controleren zonder dat je het avontuur hoeft te boeken als je er nog niet helemaal klaar voor bent!