Waar kan ik de algemene voorwaarden van de touroperator vinden?

Als je boeking al is bevestigd, kun je de algemene voorwaarden bekijken vanaf je boekingsgesprekpagina aan de rechterkant onder ‘Algemene voorwaarden’.

Algemene voorwaarden

Als je je avontuur nog niet hebt geboekt, kun je de algemene voorwaarden van de avontuurlijke operator bekijken op de pagina met avonturendetails door te klikken op de knop 'Je opties verkennen‘ onder het gedeelte ’Je Peace of Mind’.

Je kunt deze ook bekijken door te klikken op de knop ’Datums bevestigen' naast je geselecteerde vertrek om je naar de pagina Nu boeken te brengen, waar je de algemene voorwaarden onderaan de pagina kunt bekijken:
Screen Shot 2022-07-14 at 1.48.58 PM