Kunnen we een driepersoonskamer boeken als we met een oneven aantal reizigers zijn?

Sommige operators bieden driepersoonskamers voor 3 reizigers, maar niet allemaal. Om te controleren of dit een optie is, klik je op de 'Bevestig data' knop op de vertrekdatum die je wilt boeken om door te gaan naar de Boek nu pagina. Scroll naar beneden naar de 'Selecteer accommodatie' sectie om alle beschikbare kamertypes met prijzen te bekijken.

Houd in gedachten dat het klikken op de 'Bevestig data' knop geen boeking voor je aanmaakt, dus je kunt deze functie gemakkelijk gebruiken om prijzen en avonturenopties te bekijken zonder dat je het avontuur hoeft te boeken als je er nog niet helemaal klaar voor bent!

Als een driepersoonskamer niet wordt weergegeven op de Boek nu pagina, kun je altijd de 'Stel een vraag' knop gebruiken op de avonturenpagina om te controleren of een driepersoonskamer iets is dat ze kunnen regelen voor jouw groep.