Is het avontuur waarin ik geïnteresseerd ben beschikbaar?

Elke pagina met avonturen details heeft een sectie Beschikbaarheid waar je de datums kunt zien waarop het avontuur beschikbaar is. Blader door de pagina met avonturen details om naar het gedeelte Beschikbaarheid te gaan of klik op de knop Beschikbaarheid controleren:

Screen Shot 2022-07-14 at 11.04.00 AM

Als de datum die je zoekt niet wordt weergegeven, voert de operator het avontuur niet uit op die datum of heeft hij die datums waarschijnlijk nog niet ingesteld in het geval van toekomstige datums. Je kunt altijd klikken de knop Een vraag stellen op de reispagina om bij de operator te controleren wanneer ze verwachten hun toekomstige datums vrij te geven.

Als de datum die je zoekt wordt weergegeven, kun je vervolgens klikken op de datum die je zoekt en zie je vaak meer gedetailleerde beschikbaarheidsinformatie op de pagina Nu boeken:

Screen Shot 2022-07-14 at 11.41.01 AM

Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid niet altijd 100% accuraat is, omdat de beschikbaarheid voortdurend verandert, omdat reizigers reizen boeken, vasthouden en annuleren, dus we raden altijd aan om de gewenste datum vast te houden als je nog niet klaar bent om te boeken, zodat de gewenste datum niet uitverkocht is. Houd er rekening mee dat de wachtperiode van 48 uur niet altijd beschikbaar is voor alle avonturen.